Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.quochoi.vn/handle/11742/62851
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê Thị Hồng Vân
dc.date.issued2018-06-07
dc.date.submitted2018-06-14
dc.identifier.other31354
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11742/62851-
dc.format.extent14 tr.
dc.language.isovi
dc.rightsĐại học Y - Dược TP Hồ Chí Minh
dc.titleNghiên cứu về thành phần hóa học và tác dụng dược lý của Sâm Việt Nam chế biến
dc.typeLuận án, luận văn
dc.coverageThư viện Quốc hội
Appears in Collections:Phân quyền - Y tế, dược

Files in This Item:
Thumbnail
  • 31354.pdf
    Bản quyền quốc hội
    • Size : 1,27 MB

    • Format : Adobe PDF



  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.