Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienso.quochoi.vn/handle/11742/74079
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của hàm lượng oxy đến chất lượng ngô hạt trong quá trình bảo quản kín khí. (Study on the effect of oxygen content on corn kernels quality during hermetic storage)
Authors: Lê Quốc Khánh
Issue Date: 2021-03-19
Type: Luận án, luận văn
Extent: 1 tr.
Coverage: Thư viện Quốc hội
Right: Viện Hóa học Công nghiệp Việt Nam
Appears in Collections:Phân quyền - Khoa học

Files in This Item:
Thumbnail
  • DONG_GOP_MOI_CUA_LUAN_AN-TA.docx
    Bản quyền quốc hội
  • F:\MOET\LVLA\zip\37133
    • Size : 14,49 kB

    • Format : Microsoft Word XML

  • Thumbnail
  • DONG_GOP_MOI_CUA_LUAN_AN-TV.docx
    Bản quyền quốc hội
  • F:\MOET\LVLA\zip\37133
    • Size : 15,82 kB

    • Format : Microsoft Word XML

  • Thumbnail
  • LA-Le_Quoc_Khanh.docx
    Bản quyền quốc hội
  • F:\MOET\LVLA\zip\37133
    • Size : 5,64 MB

    • Format : Microsoft Word XML

  • Thumbnail
  • Tom_tat-TA_Le_Quoc_Khanh_.docx
    Bản quyền quốc hội
  • F:\MOET\LVLA\zip\37133
    • Size : 1,02 MB

    • Format : Microsoft Word XML

  • Thumbnail
  • Tom_tat-TV_Le_Quoc_Khanh.docx
    Bản quyền quốc hội
  • F:\MOET\LVLA\zip\37133
    • Size : 987,86 kB

    • Format : Microsoft Word XML



  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.